A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Навчання підтвердило ефективність співпраці служби зайнятості Сумщини з органами влади та місцевого самоврядування

Дата: 25.06.2021 11:20
Кількість переглядів: 488

Відбулося чергове дистанційне заняття спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Нормативно-правова база трудових відносин та соціального захисту громадян України» для керівників та спеціалістів структурних підрозділів соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Насичена програма передбачала засідання круглого столу. На його засіданні учасники розглянули питання співпраці органів місцевого самоврядування з органами державної влади щодо здійснення повноважень у сфері оплати праці, зайнятості населення, колективно-договірного регулювання, соціального діалогу.

У засіданні круглого столу взяв участь і виступив директор Сумського обласного центру зайнятості, кандидат педагогічних наук Володимир Підлісний.

За його словами, слухачі у дистанційній формі навчання в синхронному режимі продемонстрували високу якість знань з питань зайнятості населення.

Це стало закономірним наслідком тісної співпраці служби зайнятості Сумщини з органами влади та місцевого самоврядування. 

Водночас посадовець відзначив нагальну потребу поглиблювати таке співробітництво і в майбутньому. Зокрема, керівники базових центрів зайнятості найближчими днями зустрінуться з керівниками райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, аби донести до них проблеми та здобутки у сфері зайнятості населення області, знайти спільні точки докладання зусиль щодо оптимізації ситуації на ринку праці нашого регіону.

Після підбиття підсумків навчання та анкетування слухачі спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації отримали відповідні сертифікати. 

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь