A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИЙНЯТО РЯД РІШЕНЬ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 528

Під час чергового засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів сьогодні заступник селищного голови Василь Лавріненко, було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Так, з метою розвитку дорожньої інфраструктури та створення безпечних умов дорожнього руху на території смт Краснопілля було затверджено кошторисні документації по об’єкту капітальний ремонт тротуарів вздовж автомобільної дороги Краснопілля-КПП «Покровка» (вул. Слов’янська, Маяковського) та  по об’єкту капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Верігіна в с.Славгород.

Крім того, з метою здійснення капітального ремонту кисневої станції для киснепостачання терапевтичного та інфекційного відділень комунального некомерційного підприємства "Краснопільська лікарня" Краснопільської селищної ради затверджено відповідну проектно-кошторисну документацію, а також затверджено проектно-кошторисну документацію ремонту приміщення рентгенівського кабінету поліклінічного відділення КНП «Краснопільська лікарня».

Також у ході засідання члени виконкому затвердили ряд планів культурно-мистецьких та спортивних заходів: проведення Обласного фестивалю духової музики «Чарівна мідь оркестрів»; проведення обласних спортивних змагань серед команд сільських селищних об’єднаних територіальних громад «Краща спортивна громада Сумщини 2021 року»; проведення відкритого Кубку Сумської області зі стронгмену. Також затверджено заходи з проведення днів села Верхня Пожня, Глибне, Мезенівка, Миропільське, Наумівка, Петрушівка, Рясне, Чернеччина та Угроїди.

Своїм рішенням члени виконкому, з метою своєчасного й ефективного планування, підготовки, організації та проведення на території Краснопільської селищної ради заходів з евакуації у мирний час і особливий період, захисту населення і територій від можливого впливу наслідків у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного чи природного характеру, затвердили Положення про селищну комісію з питань евакуації та утворили 13 збірних пунктів евакуації.

Окремо було ухвалено низку рішень, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, майнових питань та поштових адрес, надання матеріальної допомоги та дозволу на розміщення дитячих атракціонів на території Краснопільської селищної ради.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь