A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА

Дата: 14.07.2021 16:28
Кількість переглядів: 965

У Державному бюджеті України на 2021 рік передбачено субвенцію місцевим бюджетам на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа.

13 липня, відбулося засідання постійно діючої комісії, де були сформовані пропозиції щодо формування потреби в субвенції на відповідні цілі.

Провів засідання, заступник голови комісії начальник відділу «Служба у справах дітей» Тарас Шевченко.

На квартирному обліку Краснопільської селищної ради перебувають діти та особи, які користуються правом позачергово одержання жила. Серед них дітей з правовим статусом у віці від 16 до 23 років – 41, осіб  від 23 до 35 років – 28.

На комісії відзначалося, що відповідно до розрахунку, передбаченого Постановою Кабміну Міністрів України від 26.05.2021 року №615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків» та наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 20.05.2021 р. №119 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України», загальна потреба в коштах для виплати грошової компенсації складає 24,9 млн грн.

Члени комісії ухвалили таке рішення: затвердили списки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років та від 23 до 35 років, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітету селищної ради, для виплати грошової компенсації із визначенням окремо по кожній дитині та особі обсягу такої компенсації, та направити на розгляд регіональної комісії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь