A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗГЛЯНУТО ТА УХВАЛЕНО ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ЗАХОДІВ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ТА ВИКОНАННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2021 РОКУ

Дата: 14.07.2021 16:36
Кількість переглядів: 847

14 липня відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Першими питаннями у порядку денному було розглянуто та ухвалено звіт про виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку та виконання селищного бюджету за І півріччя 2021 року.

Фактично за звітний період до бюджету надійшло 104 435,4 тис. гривень, з них: до загального фонду – 102 767,3 тис. гривень (58,0 відсотка до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 1 668,1 тис. гривень (102,4 відсотка). До загального фонду бюджету селищної територіальної громади надійшло податків та зборів (власного фінансового ресурсу) 67 262,0 тис. гривень, рівень виконання річного плану склав 58,2%, плану на 6 місяців – 105,1 відсотка.

Найактуальнішими завданням виконання Програми розвитку за І півріччя 2021 року були заходи з інвестиційної діяльності, модернізація інфраструктури громади: ремонт дорожнього покриття, підвищення рівня надання соціальних, житлово-комунальних послуг, заходи з благоустрою, покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, освіти та культури.

Одним із важливих питань порядку денного було затвердження проектно-кошторисної документації ремонту системи опалення лікувального корпусу та ремонту (утеплення фасаду) поліклініки КНП «Краснопільська лікарня». Поряд з цим, також було затверджено проектно-кошторисну документацію реконструкції другої частини центральної площі смт Краснопілля.

В ході засідання також заслухано та затверджено інформацію про підсумки роботи зі зверненнями громадян, звіт по виконанню плану роботи виконавчого комітету та виконанню делегованих повноважень та стан виконавської дисципліни в Краснопільській селищній раді у І півріччі 2021 року.

Крім того, затверджено плани заходів з нагоди проведення днів села Хмелівка, Веселе, Бранцівка та затверджено рішення комісії з питань формування потреби та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь