A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ІНФРАСТРУКТУРИ ГРОМАДИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 15.07.2021 21:52
Кількість переглядів: 1291

Під головуванням керівника громади Юрія Яремчука, за участі керівників закладів соціальної сфери, комунальних підприємств та старост старостинських округів громади відбулося засідання штабу щодо стану підготовки до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 років господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери громади.

Як зауважив Юрій Яремчук, особливу увагу слід приділити питанням опалення об’єктів системи освіти, медицини та культури. Він також наголосив на персональній відповідальності керівників структурних підрозділів за підготовку до зими.

З інформацією про стан підготовки до осінньо-зимового періоду закладів освіти виступила головний спеціаліст відділу освіти селищної ради Юлія Завгородня. Вона повідомила, що по деяким закладам проведено заміну вікон на металопластикові, триває облаштування класних кімнат для учнів 1 класів, проводяться роботи по заміні каналізаційних труб у санвузлах Самотоївської ЗОШ I-III ступенів, на території Краснопільського ЗДО №1 «Малятко» облаштовано подвір’я тротуарною плиткою та виконано ряд інших заходів. Також відділом освіти проведені тендерні закупівлі твердого палива та з наступного тижня розпочнуться його поставки до закладів освіти.
За інформацією головного спеціаліста відділу культури, туризму, молоді та спорту Юлії Жбанової в закладах культури заплановані заходи виконано майже в повному обсязі та наразі тривають поставки твердого палива. Завершено ремонт фасаду музею П.А.Грабовського,  на стадії завершення ремонт фойє Грабовського СБК та виготовлено проектно-кошторисну документацію ремонту системи опалення Осоївського будинку культури.

Керівниками закладів медицини Валенитною Масалітіною та Валентиною Фоменко було проінформовано про вже проведену та заплановану організаційну роботу по підготовці підвідомчих об'єктів до стабільного і належного функціонування в період опалювального сезону, а також про проблеми, які виникають у ході роботи.

За результатами засідання селищним головою було надано відповідні доручення та рекомендації для належної підготовки до майбутнього опалювального сезону.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь