Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СОЦІАЛЬНИЙ СУПРОВІД СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Дата: 19.07.2021 14:41
Кількість переглядів: 1896

16 липня 2021 року відбулася чергова робоча зустріч начальника Краснопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Сумській області, Людмили Подоляки, керівника відділу «Служба у справах дітей» Краснопільської селищної ради, Тараса Шевченка, керівника Краснопільського бюро правової допомоги, Сергія Куцеренка та начальника відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної ради, Олени Куцеренко.

Метою зустрічі було налагодження співпраці, забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних із позбавленням волі та звільнених від відбування покарання з випробуванням.

У ході зустрічі було обговорено питання співпраці районного сектору з питань пробації і служби у справах дітей та територіальної громади в напрямку профілактики недопущення скоєння правопорушень серед неповнолітніх, обміну інформацією щодо правопорушників, організації спільних профілактичних, правопроосвітніх заходів, навчально-практичних семінарів. Додатково, в ході зустрічі, були розглянуті питання досудової та наглядової пробації, здійснення спільних перевірок умов проживання неповнолітніх осіб.

У процесі конструктивного діалогу не оминули уваги актуальні питання соціальних, матеріально-побутових, медичних, освітніх проблем неповнолітніх, їх соціальна та психологічна вразливість.

Підбиваючи підсумки спільної діяльності, сторони відмітили необхідність проведення подібних нарад, які оптимізують взаємну інформованість, сприяють налагодженню співпраці, необхідної для здійснення спільної мети, що полягає у подоланні негативних явищ у житті неповнолітніх громадян.

На завершення зустрічі сторони відзначили, що мобілізація зусиль у процесі організації соціального супроводу та надання соціальних послуг – є невід’ємною складовою організації якісного соціального супроводу суб’єктів пробації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь