A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОМАНДА КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ - БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЗМАГАНЬ «КРАЩА СПОРТИВНА ГРОМАДА СУМЩИНИ 2021 РОКУ»

Дата: 27.07.2021 09:27
Кількість переглядів: 2118

24 липня у Краснопіллі відбулися обласні спортивні змагання «Краща спортивна громада Сумщини 2021 року». Свято спорту, яке проходить в рамках обласних спортивних змагань серед команд сільських та селищних рад, спрямоване на популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя, підвищення ефективності відбору та підготовки спортсменів до обласних і Всеукраїнських змагань.

Вже традиційно розпочалася спартакіада з виступу аматорів сцени Краснопільського Палацу культури, які виступили з запальною піснею «Наша Краснопільська громада». Після чого учасників та гостей спортивного дійства привітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко та голова ГО «Сумська ТО ВФСТ «Колос» Євген Зюзь.

Перш ніж розпочати змагання відбулася приємна мить нагородження команд кубками та подарунками: команда «Явір» ДЮСШ Краснопільської селищної ради, яка здобула 1-ше місце серед команд юнаків 2011-2012 р.н. на всеукраїнських фінальних спортивних змаганнях чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий Колос України» (тренери – Прилепа А.О. та Рубан М.М.), футзальна команда «Явір» – бронзовий призер Суперліги АФС та команда з футзалу «Явір» (55+) – бронзовий призер чемпіонат міста Суми з футзалу серед ветеранів.

Учасники змагались у таких видах спорту: міні-футбол, шахи, шашки, настільний теніс, перетягування канату, армреслінг, вправа з колесом, гирьовий спорт та метання гирі.

Силами мірялися спортсмени із 7 територіальних громад області. Кращий результат в загальному заліку показала команда Боромлянської територіальної громади. На другому місці – Липоводолинська територіальна громада, на третій сходинці – збірна команда Краснопільської територіальної громади.

Тож наша команда здобула перші загальнокомандні місця у змаганнях з міні-футболу, перетягуванні канату, другі – шахів, шашок та армреслінгу та третє місце у змаганнях з настільного тенісу.

Щиро вітаємо та висловлюємо подяку нашій збірній команді за участь та гідне представлення Краснопільщини на обласних змаганнях.

Також вітаємо всіх захоплених в спорт, бажаємо досягати лиш найвищих висот!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь