Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ РОЗГЛЯДАЛИСЬ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 28.07.2021 18:35
Кількість переглядів: 2129

В ході засідання одинадцятої сесії було розглянуто 72 питання порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Першими питаннями у порядку денному було розглянуто та ухвалено звіт про виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку та виконання селищного бюджету за І півріччя 2021 року.

Найактуальнішими завданням виконання Програми розвитку за І півріччя 2021 року були заходи з інвестиційної діяльності, модернізація інфраструктури громади: ремонт дорожнього покриття, підвищення рівня надання соціальних, житлово-комунальних послуг, заходи з благоустрою, покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, освіти та культури.

Фактично за звітний період до бюджету надійшло 104 435,4 тис. гривень, з них: до загального фонду – 102 767,3 тис. гривень (58,0 відсотка до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 1 668,1 тис. гривень (102,4 відсотка). До загального фонду бюджету селищної територіальної громади надійшло податків та зборів (власного фінансового ресурсу) 67 262,0 тис. гривень, рівень виконання річного плану склав 58,2%, плану на 6 місяців – 105,1 відсотка.

- Ефективне використання коштів є запорукою вирішення проблемних питань життєдіяльності громади та виконання Програми розвитку на 2021 рік. Намагатимемося вчасно та в повному обсязі виконати ті основні завдання, які визначено по селищу Краснопілля та старостинських округах громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Також серед основних питань порядку денного сесії були: «Про затвердження звіту про роботу зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за І півріччя 2021 року», «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Краснопільської селищної ради», «Про відкриття дозвіллєвого об’єкту в селищі Михайлівське», «Про внесення змін та доповнень до рішення 3 сесії 8 скликання від 23.12.2020 №83 «Про програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Краснопільської селищної ради на 2021-2023 роки», «Про внесення змін та доповнень до рішення 48 сесії 7 скликання від 29.07.2020 № 1143 «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради» на 2020-2021 роки».

Також рішенням сесії внесено зміни до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки, надано матеріальну допомогу на лікування, допомогу особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та членам сімей військовослужбовців, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС на поліпшення житлово-побутових умов.

Крім того, прийнято ряд майнових, земельних рішень та житлово-комунального господарства громади. Зокрема, передано функції замовника робіт ДП «Дороги Сумщини» по об’єкту: «Поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення «Під’їзд від Т-1918 Краснопілля –КПП «Покровка» С190628 до ст.Краснопілля» та об’єкту: «Поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення «О190607 Мезенівка-Рясне».

Підбиваючи підсумки роботи сесії, керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь