A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Комунальна власність – матеріальна основа територіальної громади

Дата: 29.07.2021 14:47
Кількість переглядів: 2542

Комунальну власність варто вважати одним із суттєвих ресурсів,  які необхідні територіальній громаді для розвитку. Тому, розпорядженням голови Краснопільської селищної ради була створена комісія для проведення впорядкування переліку об’єктів нерухомості комунальної власності територіальної громади селищної ради, яка здійснила об’їзд всіх населених пунктів нашої громади з метою огляду об’єктів.

За результатами огляду всіх об’єктів нерухомості комунальної власності, 27.07.2021 відбулося підведення підсумків роботи комісії. На комісію були запрошені старости сіл територіальної громади з метою отримання їхньої думки щодо подальшого використання об’єктів нерухомості. Майно, яке належить територіальній громаді, має приносити користь – дохід, або ж використовуватися за цільовим призначенням. Якщо майном не опікуватися, це може стати причиною його знецінення або й втрати. Тому, належне управління комунальною власністю є важливою складовою економічного розвитку нашої громади.

На балансі Краснопільської селищної ради знаходиться 169 об’єктів нерухомості, по 29 об’єктам комісією прийнято рішення про списання у зв’язку з аварійністю, по 15 – здійснити продаж шляхом проведення аукціону. Також, на території селищної ради виявлено 2 об’єкти безхазяйного нерухомого майна.

За підсумками засідання комісії, прийнято рішення щодо підготовки всіх необхідних документів, узгодження організаційно-правових процедур з метою списання аварійних об’єктів, продажу на аукціоні та визнання права власності на безхазяйне майно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь