A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 30.08.2021 10:54
Кількість переглядів: 1902

Забезпечення якісної і доступної освіти, виховання здорової особистості – важливий напрямок діяльності освітян Краснопільської громади.

Цього року традиційна серпнева конференція педагогічних працівників відбулася на базі опорного закладу нашої громади – у Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. На захід були запрошені голова Краснопільської селищної ради Юрій Яремчук, секретар селищної ради Ірина Юхта, голова Краснопільської територіальної організації профспілки працівників освіти Оксана Овєчкіна, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Сумській області Наталія Юшко, керівники закладів освіти, старости старостинських округів.

Юрій Анатолійович привітав присутніх з початком нового навчального року та зазначив, що розвиток освітньої галузі є пріоритетним завданням громади. Забезпечення якісної, доступної освіти для дітей, створення сприятливого та сучасного освітнього середовища у кожному закладі – це ті напрями, які необхідно розвивати задля майбутнього наших дітей.

Традиційно з доповіддю про успіхи та здобутки освітньої галузі, проблемні питання та шляхи їх вирішення розповіла начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко. Лариса Леонідівна підвела підсумки 2020-2021 навчального року, зазначила, що головним завданням діяльності закладу освіти є надання якісних освітніх послуг, виховання здорової особистості, створення умов для навчання та виховання всіх дітей.

Про діяльність закладів освіти, власні здобутки та напрацювання поділилися у своїх виступах вихователь Угроїдського ЗДО Тетяна Ткаченко, практичний психолог Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Гузела, психолог центру професійного розвитку педагогічних працівників Юлія Янкова, вчитель-логопед інклюзивно-ресурсного центру Наталія Тесля, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Ірина Гургура, методист центру дитячої та юнацької творчості Інна Савченко, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Раїса Прилєпа, а також про якісну освіту, як стандарт нового покоління розповіла Наталія Юшко.

Щирі слова вдячності висловили Лариса Леонідівна та Юрій Анатолійович Кравченко Тетяні Іванівні та Зінченку Сергію Степановичу, педагогам, які багато років життя віддали навчанню та вихованню дітей та протягом багатьох років очолювали великі колективи педагогів.

На завершення конференції Лариса Дерев’янченко подякувала всім педагогічним колективам за якісну підготовку закладів до нового навчального року, а Юрій Анатолійович вручив подарункові сертифікати закладам, які за результатами комісійних обстежень визнано кращими.

Підсумком конференції стала резолюція, яку одноголосно прийняли присутні та побажання у новому навчальному році нових звершень та досягнень, гарних учнів та подальшому розвитку освітньої галузі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь