A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

8 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук.

Дата: 09.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 1668

Під час засідання було розглянуто 24 питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

У ході засідання члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на IV квартал 2021 року та мережу закладів освіти Краснопільської селищної ради. Поряд з цим, також було затверджено плани заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, Дня села Земляне, Покровка та Тур’я.

Крім того, була заслухана та прийнята до відома інформація про підготовку закладів освіти Краснопільської селищної ради до 2021-2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, прийнято рішення щодо порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» мешканцям громади та надано допомогу на поховання.

Також члени виконкому прийняли рішення про участь у реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають в складних життєвих обставинах. Реалізація проекту розпочинається 31 вересня, метою якого є підвищення ефективності роботи з виявлення сімей та дітей, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм комплексу соціальних послуг, спрямованих на подолання складних життєвих обставин, мінімізацію їх наслідків, запобігання потраплянню дітей в заклади інституційного догляду та виховання дітей.

З метою надання якісних культурно-дозвіллєвих послуг населенню громади було затверджено проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт системи опалення Осоївського будинку культури" в с. Осоївка. А також створено конкурсну комісію з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів селищного бюджету часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах, та про порядок конкурсного відбору.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь