Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільська селищна рада та Головне управління Національної поліції в Сумській області підписали Меморандум про співпрацю та партнерство

Дата: 10.09.2021 09:51
Кількість переглядів: 1781

09 вересня 2021 року  Краснопільською селищною радою та  ГУНП у Сумській області у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписано Меморандум про партнерство та співпрацю.

Проект «Поліцейський офіцер громади» передбачає, що кожна громада отримає свого офіцера поліції. Основна мета Меморандуму – спільна робота на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на Краснопільської селищної ради.

«На сьогоднішній день, в рамках запроваджених реформ, поліція та місцева влада – повинні працювати як єдине ціле у напрямку забезпечення безпеки мешканців громади. На території Краснопільської громади  планується відкрити три поліцейські станції офіцерів громади - в с. Рясне, смт.Угроїд, с. Самотоївка. Поліцейський офіцер громади займатиметься тільки питаннями місцевого населення, не відволікатимуться на інші проблеми. Вони зобов'язані реагувати на всі заяви, скарги та рекомендації жителів на закріпленій території. Підписавши меморандум про співпрацю ми   будемо ще більше співпрацювати і створювати безпечне середовище на території нашої громади» — наголосив  Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь