A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 13.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 1418

10 вересня 2021 року у режимі відеоконференції  відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації, яке провів голова ОДА Дмитро Живицький. Участь в засіданні, взяли голови РДА, голови територіальних громад, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники окремих відомств, установ області.  

На порядок денний засідання було винесено питання:

•   Про стан поводження з небезпечними відходами, у тому числі непридатними до використання та забороненими до застосування хімічними засобами захисту рослин
•  Про стан підготовки місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2021-2022 років
•    Про стан функціонування регіональної та місцевих систем оповіщення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій та проведення їх модернізації.

З першого питання учасники засідання заслухали директора Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської ОДА -Тараненко Дмитра Валерійовича, який розповів про основні проблеми та звернув увагу на неналежний санітарно-гігієнічний стан окремих районів, від утримання та експлуатації яких у великій мірі залежить рівень захворюваності людей та санітарно-епідемічна ситуація в області. 

У свою чергу, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області - Волик Геннадій Борисович, зауважив на відповідальності за невиконання заходів, визначених комісією з огляду на минулорічний досвід, а також пріоритетним визначив завдання щодо ефективної підготовки громад до протидії надзвичайним ситуаціям осінньо-зимовий період . Він зауважив, що з цією метою можливі проведення перевірки готовності сил і засобів до швидкого реагування.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь