A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ – ЗАПОРУКА ЧИСТОГО ДОВКІЛЛЯ!

Дата: 14.09.2021 10:32
Кількість переглядів: 1489

Наголошуємо, що рішенням Краснопільської селищної ради №619 від 29.05.2019 року затвердженні Правила благоустрою території Краснопільської селищної ради. Зауважимо, що Правила благоустрою - це нормативно-правовий акт, яким установлюються вимоги щодо благоустрою населеного пункту.

Більше того, зазначені Правила благоустрою прийняті у відповідності до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», проект Правил пройшов обговорення на громадських слуханнях і лише після цього був затверджений рішенням селищної ради.

Згідно з статтею 14 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»   об'єкти благоустрою використовуються відповідно до їх функціонального призначення для забезпечення сприятливих умов життєдіяльності людини на засадах їх раціонального використання та охорони з урахуванням вимог правил благоустрою території населених пунктів, інших вимог, передбачених законодавством.

Фізичні та юридичні особи у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані дотримуватися правил благоустрою територій населених пунктів, не порушуючи права і законні інтереси інших суб'єктів благоустрою населених пунктів (п. 2 ч. 2 ст. 17 Закону № 2807-IV ).

Звертаємося до всіх підприємств, установ, організацій, громадян, громадських організацій прибирати свої закріплені та прибудинкові території.

Шановні мешканці громади, велике прохання віднестися з порозумінням та дотримуватись правил благоустрою на території Краснопільської селищної ради, оскільки санітарний стан наших вулиць, дворових і прибудинкових територій, озеленення та чистота – це оцінка діяльності не тільки місцевої влади, а й на сам перед громадськості.

Якщо вам необхідно утилізувати сміття, зверніться до КП «ЕКОСЕРВІС» або зателефонуйте за номером 068 566 05 21, вони швидко відреагують та нададуть платну послугу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь