A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У ЖОВТНІ СТАРТУЄ ОСІННЯ ПРИЗОВНА КАМПАНІЯ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 14.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 1505

Під головуванням профільного заступника селищного голови Віталія Савоненка, за участю старост, представників правоохоронних органів та деяких керівників структурних підрозділів селищної ради, відбулася нарада з проведення  призовної кампанії на території громади.

На нараді також були присутні новопризначений начальник Краснопільського  відділу  територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій Калашніков. Він проінформував присутніх про планове завдання з призову на строкову військову службу восени 2021 року, а також акцентував увагу на відповідальності від ухилення від призову на строкову військову службу. Окрім того звернув увагу на збільшення штрафів за втрату військового квитка, а також на оповіщенні та забезпеченні явки призовників до центру комплектування та соціальної підтримки. 

Заступник начальника Краснопільского відділення поліції Андрій Ганжала, звернув увагу присутніх  на  активний діалог та співпрацю з поліцією з питань призовної компанії, та загалом наголосив на партнерстві з метою підвищення рівня та протидії злочинності на території громади.

«Тільки у тісній співпраці центру комплектування, місцевого самоврядування, Краснопільщина завжди виконувала і виконає призов на осінь 2021 повістю» - наголосив Віталій Савоненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь