A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В ХОДІ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ ТРИНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ БУЛО РОЗГЛЯНУТО 65 ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО, ЯКІ ПОПЕРЕДНЬО БУЛИ ДЕТАЛЬНО ОПРАЦЬОВАНІ НА СПІЛЬНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 29.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 1305

Основними питаннями порядку денного сесії були: «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 23.12.2020 № 79 «Про бюджет Краснопільської селищної територіальної громади на 2021 рік», «Про надання дозволу комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради на реконструкцію приміщення», «Про затвердження Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Сумській області та Краснопільською селищною радою Сумського району Сумської області», «Про затвердження програми «Поліцейський офіцер громади» Краснопільської селищної ради на 2021-2023 роки»,  та інші питання.

З метою підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунальних систем життєзабезпечення населення, поліпшення якості надання житлово-комунальних послуг та покращення рівня благоустрою на території громади затверджено Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів на території  Краснопільської селищної  ради на 2021-2025 роки. Метою якої є зміцнення матеріально-технічної бази КП «Екосервіс», забезпечення його стабільної роботи, розширення переліку робіт та послуг, які надаються підприємством, шляхом придбання спеціалізованої техніки.

Поряд з цим було надано дозвіл на розроблення Схеми санітарної очистки населених пунктів Краснопільської селищної ради.

Під час засідання сесії депутати селищної ради прийняли ряд рішень щодо соціального захисту населення. Зокрема, внесено зміни до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки, де збільшено обсяги фінансування за рахунок коштів селищного бюджету надання матеріальної допомоги мешканцям громади.

А також надано матеріальну допомогу на лікування, матеріальну допомогу членам сімей військовослужбовців, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС на поліпшення житлово-побутових умов та матеріальну допомогу особам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Під час сесії внесено змін та доповнення до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради» на 2020-2021 роки». Цими змінами передбачено включення заходів по розміщенню системи подачі кисню в лікарні, проведення ремонту рентген кабінету та інше.
Крім того, прийнято ряд майнових, земельних рішень та житлово-комунального господарства громади. Зокрема, було надано дозвіл комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради на реконструкцію свого приміщення, надано погодження про оголошення ландшафтного заказника місцевого значення «Скарбище» (смт Краснопілля), надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою тощо.  
Також в ході сесії прийнято звернення депутатів Краснопільської селищної ради Сумської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплат додаткової пенсії у 2021 році та звернення про недопущення підвищення тарифів для населення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам та запрошеним за роботу і побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь