Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 29.09.2021 17:07
Кількість переглядів: 1401

Рішенням 13 сесії «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 23.12.2020 № 79 «Про бюджет Краснопільської селищної територіальної громади на 2021 рік (18517000000)» було виділено кошти на діяльність закладів соціальної сфери громади.

З державного бюджету кошти спрямовуються на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». За рахунок збільшення показників дохідної частини загального фонду селищного бюджету кошти спрямовуються на фінансову підтримку КНП «Краснопільська лікарня»: – на заміну вікон, проведення поточного ремонту зовнішньої системи водопостачання акушерського корпусу, придбання жалюзі та меблів в стоматологічний та реабілітаційний кабінети, придбання продуктів харчування, поточний ремонт (заміна дверей та вікон на металопластикові)  в інфекційному відділенні; фінансову підтримку КНП «Краснопільський ЦПМСД»: – на закупівлю предметів, матеріалів та робіт для проведення поточного ремонту ФП с. Хмелівка, поточний ремонт приміщення АЗПСМ с. Рясне, придбання кушеток для ФП с. Покровка, відшкодування безкоштовних рецептів пільговій категорії населення та на придбання тест-систем на виявлення антигену SARS-CoV-2.

Крім того, кошти спрямовуються на виплату заробітної плати працівників закладів загальної середньої освіти, співфінансування придбання лінгафонного кабінету для Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, виготовлення ескізного проекту реконструкції спортивного комплексу на базі стадіону «Колос» в смт Краснопілля, виплату матеріальної допомоги мешканцям громади, компенсаційні виплати за пільгове перевезення автомобільним транспортом загального користування у приміському сполученні та на грошову компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Також виділено кошти на проведення заходів в галузі культури, проведення фізкультурно-масових заходів, придбання меблів для облаштування читального залу Краснопільського Палацу культури, на придбання мультимедійного обладнання, обладнання для харчоблоків закладів освіти, придбання проектора та твердопаливного котла для Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та на інші заходи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь