A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОГРАМУ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» НА 2021-2023 РОКИ

Дата: 29.09.2021 18:49
Кількість переглядів: 1488

На черговій сесії Краснопільської селищної ради, 29 вересня депутати підтримали Програму «Поліцейський офіцер громади». Вона впроваджує новий формат роботи поліцейських на території громади. Навантаження на одного офіцера у сільській місцевості не повинно перевищувати 6 тисяч мешканців.

На території Краснопільської громади планується відкрити три поліцейські станції офіцерів громади – в с. Рясне, смт Угроїд, с. Самотоївка.

Цей формат передбачає постійне проживання поліцейських офіцерів на територіях громад за для того, щоб представник правопорядку досконало знав місцеву обстановку, потреби та проблеми місцевих мешканців. Нові поліцейські будуть патрулювати закріплену територію, слідкувати за безпекою та порядком, виявленню фактів вчинення різних видів правопорушень, боротися з самовільною вирубкою деревини, розкраданням та знищенням майна громади, а також багато іншого.

Поліцейський офіцер громади не отримуватимуть оперативних завдань від місцевої поліції, а виконуватимуть обов'язки виключно в межах завдань та задач своєї територіальної громади.

В обов'язки поліцейських офіцерів буде входити оперативне реагування та вирішення проблем забезпечення безпеки закріплених за ними території.

З боку Нацполіції поліцейські офіцери будуть отримувати заробітну платню, матимуть право на соціальні гарантії та пільги, згідно до законодавства. Також будуть забезпечуватися одностроєм, табельною зброєю, спеціальними засобами, нагрудними камерами та планшетами. З боку місцевої влади з селищного бюджету будуть виділені кошти для створення та поліпшення умов роботи поліцейських офіцерів громади.

Кандидати на заміщення посад поліцейських офіцерів громад уже визначені, зараз вони проходять перепідготовку, і у грудні складають іспити. Новопризначені поліцейські будуть підпорядковуватися керівництву громади, депутатському корпусу, а також старостам, працюватимуть на різних старостинських округах, хоча юридично належатимуть до структури органів поліції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь