A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СПЕЦІАЛІСТИ RGM GROUP ВЛАШТОВУЮТЬ ВЕРХНІЙ ШАР ПОКРИТТЯ ДОРІГ У КРАСНОПІЛЛІ

Дата: 01.10.2021 19:24
Кількість переглядів: 1632

Дорожньо-будівельна бригада RGM group продовжує поточний середній ремонт доріг загального користування державного значення Т-19-18 по вул. Вокзальна та Р-45 по вул. Сумська в смт Краснопілля.

Після фрезерування та влаштування нижнього покриття на ділянці дороги Т-19-18 встановлено основу тротуарів з щебенево-піщаної суміші. А після встановлення бортового каменю на всій протяжності ділянки, дорожниками виконано влаштування верхнього шару покриття. За проектом на цій ділянці дороги застосовується комплексний підхід, тут найближчим часом з’явиться бар’єрне огородження і дорожні знаки, дві автобусні зупинки, після чого буде нанесено дорожню розмітку.

На ділянках дороги Р-45 також відбувається влаштування верхнього шару покриття, тут встановлено основу тротуарів та згодом мають з’явитися автобусні зупинки, буде нанесено розмітку.

Крім того, продовжується ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. О. Шкурка у смт Краснопілля, де вже облаштовано тротуар та невдовзі мають розпочатись роботи по облаштуванню нижнього шару дорожнього покриття. На цій дорозі працює техніка ТОВ «АМК РЕМ-БУД».

Також відновилися роботи на ділянці дороги Т-19-01 Глибне-Осоївка. Наразі тут йде облаштування щебенево-піщаної суміші, та нижнім шаром асфальту.

В свою чергу, постійно проводяться роботи з благоустрою території громади. Зокрема, триває реконструкція вуличного освітлення по вул. Молодіжна та проведено ямковий ремонт дороги по вул. Перемоги в смт Краснопілля, в центральному парку с. Грабовьке встановлено декоративну огорожу та сміттєві урни, встановлено додаткові елементи на дитячі майданчики населених пунктів громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь