A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 28.10.2021 09:13
Кількість переглядів: 1882

Під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулось чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради. Члени виконкому розглянули низку питань, що стосувались забезпечення  життєдіяльності громади.

Зокрема, з метою забезпечення кращих умов проживання населення, створення сприятливих умов для безпечного руху пішоходів і покращення загального рівня благоустрою території смт Краснопілля, було надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Відновлення елементів благоустрою–капітальний ремонт тротуарів по вул. Сумська та вул. Вокзальна в смт Краснопілля Сумської області».

Окремо членами виконкому було обговорено та надано дозвіл відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва котельні в Осоївському будинку культури.

Крім того, у рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, надання матеріальної допомоги на поховання.

Також була заслухана інформація начальника відділу фінансів Лариси Василенко про стан виконання бюджету Краснопільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Та  з метою забезпечення повного відшкодування споживачами витрат на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, відповідно до збільшення розміру мінімальної заробітної плати, цін на енергоносії було здійснено коригування тарифів по підприємству ТОВ «Теплоенерго».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь