Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІД ЗАВТРА, 29 ЖОВТНЯ, ШКОЛЯРІ СУМЩИНИ – З 1 ПО 11 КЛАС ПЕРЕХОДЯТЬ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 28.10.2021 15:05
Кількість переглядів: 2276

28 жовтня 2021 року  у режимі відеоконференції  відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації, в якій також прийняв участь Краснопільський  селищний голова Юрій ЯРЕМЧУК.

На порядок денний засідання винесено питання «Про епідемічну ситуацію на території області». За результатами засідання, у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації та зростанням захворюваності на COVID-19 запровадити дистанційну форму навчання для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти з 29 жовтня по 7 листопада 2021 року.

За це рішення, як невідкладне, проголосували всі члени обласної комісії. Обумовлено таке рішення тим, що захворюваність на COVID-19 зростає в області швидкими темпами. Показник захворюваності на Сумщині склав 640,5 на 100 тисяч населення, по Україні він становить 365. Показник смертності у нас складає 11,7% проти 8,8% в Україні на 100 тисяч осіб. Суттєво збільшилась захворюваність серед дітей.

На сьогодні в Сумській області хворіє 14488 осіб, з них 1556 осіб – перебувають у лікарнях. 1291 особа – у важкому стані, 45 – підключено до апаратів ШВЛ. За останню добу госпіталізовано 197 пацієнтів.

Рівень госпіталізації уже 106%. І цей показник щодня зростає. Усі пацієнти, які знаходяться в реанімації, які підключені до ШВЛ, які помирають – не були вакциновані.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь