A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

29 жовтня 2021 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася 14 сесія Краснопільської селищної ради

Дата: 29.10.2021 19:36
Кількість переглядів: 2248

У ході засідання було прийнято 54 рішень порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Зокрема, внесено зміни до бюджету та до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2021 рік та прогнозні показники на 2022-2023 роки.

Поряд з цим, була заслухана інформація начальника відділу фінансів Лариси Василенко про виконання бюджету Краснопільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Фактично за звітний період до бюджету надійшло 147 767,3 тис. гривень, з них: до загального фонду – 144 634,4 тис. гривень, спеціального фонду – 3 132,9 тис. гривень. З державного бюджету до загального фонду отримано 44 965,1 тис.; з обласного бюджету – 3 061,5 тис. грн. До загального фонду бюджету селищної територіальної громади надійшло податків та зборів 96 547,8 тис. гривень; податку на доходи фізичних осіб – отримано 49 120,6 тис. гривень; надходження плати за землю склали 29 402,9 тис. гривень; єдиного податку надійшло 10 474,1 тис. гривень; усі інші надходження склали 7 550,2 тис. гривень.

Затверджено ряд рішень, що стосуються діяльності старост громади. Так, з метою визначення просторових меж діяльності старост щодо належного захисту прав, свобод та інтересів та забезпечення представництва жителів населених пунктів, що входять до Краснопільської селищної ради, на виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» прийнято рішення «Про утворення старостинських округів на території Краснопільської селищної ради». Згідно рішення на території громади утворено, тепер вже офіційно, ще 5 старостинських округів: Грабовський старостинський округ у складі сіл Грабовське, Високе з центром в селі Грабовське; Мезенівський старостинський округ у складі сіл Мезенівка, Бранцівка, Новоолександрівка, селище Майське з центром в селі Мезенівка; Покровський старостинський округ у складі сіл Покровка, Попівка, Степок з центром в селі Покровка; Ряснянський старостинський округ у складі сіл Рясне, Лісне, Земляне з центром в селі Рясне та Славгородський старостинський округ у складі сіл Славгород, Верхня Пожня, Порозок з центром в селі Славгород.

Також внесено зміни до просторових меж Угроїдського і Тур’янського старостинських округів, де Угроїдський округ затверджено у складі селища міського типу Угроїди, сіл Наумівка, Окіп, з центром в селищі міського типу Угроїди та Тур’янський округ – у складі сіл Тур’я, Петрушівка, Проходи, Мар’їне, селища Миропільське, з центром в селі Тур’я.

Крім того, було затверджено Положення про старосту та Порядок проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости Краснопільської селищної ради.
В ході сесії внесено зміни до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки та з метою забезпечення доступності соціальних послуг особамсім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапляння в такі обставини та організації надання їм соціальних послуг відповідно до індивідуальних потреб прийнято рішення про надання таких послуг за рахунок бюджетних коштів (безоплатно).

При розгляді блоку земельних питань прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та затверджено ряд майнових питань.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь