A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОГРАМУ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ НА ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА 2022-2030 РОКИ

Дата: 29.10.2021 19:55
Кількість переглядів: 2297

Програма розроблена з метою реалізації невідкладних та перспективних заходів щодо збору, видалення, знешкодження, утилізації твердих побутових відходів на основі сучасного вітчизняного та світового досвіду, правової, нормативної, техніко-економічної системи поводження з відходами, економічних, інформаційно-освітніх заходів.

Ця Програма спрямована на поліпшення стану благоустрою населених пунктів, санітарного та епідеміологічного благополуччя населення та створення умов для залучення коштів бюджетів усіх рівнів, інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародно-технічної допомоги.

Основне завдання програми – впровадження засобів механізації сучасного технічного рівня та оновлення парку сміттєзбиральних машин, контейнерного господарства, впровадження сучасних підходів та технологій в сфері поводження з побутовими відходами.

Для досягнення мети програми передбачається: - розроблення та затвердження схеми санітарного очищення населених пунктів громади; - виділення та оформлення земельних ділянок для розташування контейнерних майданчиків для збору ТПВ; - виділення та оформлення ділянок для компостування органічного сміття; - посилення роботи з населенням по укладанню договорів на вивезення ТПВ; - придбання баків, контейнерів в т. ч. для роздільного збирання ТПВ; - придбання спецтехніки для здійснення збору, зберігання, утилізації та перевезення побутових відходів та інші заходи.

Ресурсне забезпечення Програми передбачає залучення коштів бюджетів усіх рівнів та кредити вітчизняних комерційних банків, фінансовий лізинг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь