A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті

Дата: 30.11.2021 16:37
Кількість переглядів: 1279

Під головуванням заступника Краснопільського селищного голови  Савоненка Віталія Олексійовича відбулося засідання адміністративної комісії.
Усього на  розгляд  комісії було винесено 4 справи про адміністративні порушення, які вчинили жителі Краснопільської  селищної ради. 

Комісією розглянуто 2 протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Одна справа була розглянута стосовно засмічення прибудинкової території будівельним сміттям громадянином Я. В іншому випадку  порушення правил благоустрою громадянин К. проводив будівельні роботи без отримання дозволу у встановленому порядку. За результатами розгляду справ прийняті відповідні рішення згідно з чинним законодавством.

Ще 2 справи про адміністративні правопорушення стосувалися продажу слабоалкогольних та  алкогольних напоїв неповнолітнім особам, відповідальність за які передбачена  ч.2 ст. 156 КУпАП. 

Один протокол про правопорушення за ч.2 ст. 156 КУпАП, стосовно громадянки Б., надійшов через чотири місяці після складення, тому справа закрита за ст.38 КУпАП.

За результатами розгляду другої справи про правопорушення, передбаченого  ч.2 ст. 156  КУпАП, вчиненого громадянкою М., дослідивши та прийнявши до уваги всі обставини справи, комісією винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу – чотириста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Закликаємо вас бути відповідальними та свідомими та не порушувати правил правопорядку та благоустрою.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь