A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Кадри для підприємства готує служба зайнятості

Дата: 03.12.2021 13:54
Кількість переглядів: 1321

Відбулася традиційна зустріч директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного із слухачами, які розпочали навчання за спеціальністю «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» у Центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Вчорашні безробітні виявили бажання набути саме цей фах, бо він найбільш затребуваний на підприємствах Сум. Зокрема, нинішніх майбутніх спеціалістів радо прийме до своїх лав знане далеко за межами регіону підприємство «Сумихімпром».

- Прикметно, що серед здобувачів затребуваної професії є інженер, учитель, працівник автоматизованої телефонної станції, - розповідає директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Це свідчить про те, що сьогодні робітничі спеціальності набувають все більшої популярності. Фахівці центрів зайнятості ведуть активну роз’яснювальну роботу серед безробітних, аби правильно зорієнтувати доросле населення у виборі майбутньої спеціальності.

Навчаються електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування за дуальною системою. Це дає можливість за п’ять місяців підготувати кадри, які так необхідні підприємству. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь