A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ

Дата: 04.12.2021 17:55
Кількість переглядів: 2379

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю під головуванням Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука проведено засідання круглого столу за участю осіб з інвалідністю, батьків, які виховують дітей з інвалідністю та представників установ, організацій, які опікуються питаннями соціального захисту осіб з інвалідністю.

В ході засідання особи зазначеної категорії отримали консультації та роз’яснення щодо соціального, пенсійного, медичного, правового забезпечення, стосовно зайнятості та інших питань.

Також під час зустрічі директор КНП «Краснопільська лікарня» Валентина Фоменко розповіла про функціонування реабілітаційних кабінетів, в яких надаються медичні послуги, особам з захворюванням нервової, опорно-рухової системи та дітям від 3-х років.  
Крім того, учасники заходу мали можливість переглянути персональну виставку робіт декоративно-ужиткового мистецтва осіб з інвалідністю.

Краснопільською селищною радою приділяється особлива увага питанням соціального захисту людей з особливими потребами, а саме: відповідно до місцевих програм затверджено ряд заходів щодо надання матеріальної допомоги, пільг, компенсацій, соціальних послуг.

За рахунок  коштів селищного бюджету забезпечується надання матеріальної допомоги на лікування, виплата компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, реалізується право осіб на пільговий проїзд, особам з інвалідністю зору І-ІІ групи надаються пільги на газопостачання в опалюваний період та придбання твердого палива.

Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу до людей з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь