A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВЖЕ ЦИМИ ВИХІДНИМИ ВІДБУДЕТЬСЯ ФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З КАНТРІ-КРОСУ ДЛЯ КВАДРОЦИКЛІВ!

Дата: 06.12.2021 16:07
Кількість переглядів: 2173

Запрошуємо всіх любителів драйву та екстриму на фінал Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів, що відбудеться 11 грудня 2021 року в смт Краснопілля, в урочищі «Долина» в напрямку дороги на смт Угроїди. Урочисте відкриття змагань відбудеться о 9 годині.

На одній з найкращих та видовищних трас, змагатимуться спортсмени з різних регіонів України, щоб остаточно визначити долю звання чемпіона!

Для учасників, фінал Ukrainian Cross-Country – це остання можливість в цьому сезоні прийняти учать у спортивних змаганнях та випробувати свої навички і техніку, а для глядачів – унікальний шанс зарядитися позитивними емоціями та адреналіном, спостерігаючи за видовищними перегонами квадротехніки.

Краснопільщина традиційно гостинно зустрічатиме гостей Чемпіонату, забезпечуючи теплу атмосферу навіть у зимову морозну погоду.

Яскраві враження, море драйву та адреналіну чекають на всіх, хто завітає на фінал Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів!

Захід буде проведено з суворим дотриманням низки норм, які відповідають встановленому червоному рівню епіднебезпеки. А саме:

- захід  буде проводитися за умови, якщо у всіх учасників, організаторів та відвідувачів  є документ про повний курс вакцинації проти COVID-19 або негативий ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години

- дотримання маскового режиму

- під час проведення заходу буде визначений відповідальний за дотриманням протиепідемічних заходів. Він буде забезпечувати, серед іншого, недопущення до заходу відвідувачів, які не надали документ про щеплення або негативний результат тестування на COVID-19.

Учасники заходу зобов’язані чітко дотримуватись вказівок щодо дотримання протиепідемічних заходів, використовувати засоби індивідуального захисту, закриваючи ніс та рот. На вимогу організатора заходу, або уповноважених осіб, надати документ, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 або отримання щеплення від коронавірусної хвороби.

Просимо всіх відвідувачів проявити соціальну відповідальність та дотримуватися умов карантину, бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь