A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 16:03
Кількість переглядів: 2370

Сьогодні в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З цієї нагоди у Великому залі Краснопільського Палацу культури відбулися урочистості.

Селищний голова привітав всіх причетних до місцевого самоврядування: працівників територіальних громад, депутатів селищної ради, ветеранів органів місцевого самоврядування, старост. За високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування кращих працівників було відзначено грамотами.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Це свято підкреслює велику значимість існування важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу, – підкреслив голова Краснопільської громади Юрій Яремчук. – Бажаю усім вам, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, нових звершень та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно».

Після урочистої частини відбувся святковий концерт -  своїми піснями порадували присутніх аматори Краснопільської сцени.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь