A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ 17 СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 09.12.2021 18:28
Кількість переглядів: 2230

9 грудня 2021 року під головуванням секретаря Краснопільської селищної ради Ірини Юхти відбулася 17 сесія селищної ради. У ході засідання було прийнято 79 рішень порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

На початку роботи сесії, згідно постанови селищної виборчої комісії, було визнано повноваження депутата селищної ради Пахомової Тетяни Іванівни, замість вибулого Кобзаря Олександра Олександровича. Про це повідомила голова селищної виборчої комісії Олена Махайова. Вона привітала Тетяну Іванівну з визнанням повноважень, побажала успіхів в роботі та вручила посвідчення депутата селищної ради.

Зокрема, в ході засідання внесено зміни до селищного бюджету, Програми економічного і соціального розвитку громади на 2021 рік, Програм розвитку закладів охорони здоров’я громади та Програми «Поліцейський офіцер громади».

Крім того, в ході сесії заслухано та затверджено інформацію щодо виконання ряду цільових програм різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема, Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги громади, Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Краснопільська лікарня», Програми розвитку фізичної культури і спорту, Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини, Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території селищної ради, Програми «Освітлення населених пунктів громади та інших програм.

Поряд з цим, було затверджено Програму розвитку фізичної культури і спорту Краснопільської селищної ради на 2022 – 2024 роки та Програму розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Краснопільської селищної ради на 2022 – 2024 роки.

Під час засідання прийнято рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування та надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади, які вперше уклали контракт на проходження військової служби у Збройних силах України.

При розгляді блоку земельних питань прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та затверджено ряд майнових питань.

Підбиваючи підсумки роботи сесії Ірина Юхта подякувала депутатам за злагоджену та змістовну роботу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь