A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСЛУХАНО ІНФОРМАЦІЮ ПРО ХІД ВИКОНАННЯ ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ СФЕРИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ГРОМАДИ

Дата: 09.12.2021 19:12
Кількість переглядів: 2208

На черговій сесії заслухано та затверджено рішення про хід виконання селищних Програм освітлення населених пунктів Краснопільської селищної ради та забезпечення населення громади якісною питною водою. Програми розраховані на 2021-2022 роки.

Селищна Програма «Освітлення населених пунктів Краснопільської селищної ради» на 2021-2022 роки» затверджена рішенням 4 сесії 8 скликання 20 січня 2021 року.

Всього за 2021 рік із селищного бюджету було використано 528,982 тис. грн. Зокрема, проводились роботи з отримання технічних умов та виготовлення проектно-кошторисних документацій на реконструкцію вуличного освітлення вулиці Набережна в с. Бранцівка, вулиць Миру та Молодіжна в смт Краснопілля, вулиць Макаренка та Гагаріна в с. Самотоївка, вулиць Паркова та Боброва в смт Угроїди.

Проведено реконструкції вуличного освітлення по вулицях Молодіжна та Соснова в с. Чернеччина, по вулицях Паркова та Боброва в смт Угроїди, по вулиці Молодіжна в смт Краснопілля.

За 2021 рік на території громади було встановлено 39 ліхтарів, замінено 1105 одиниць ламп вуличного освітлення та реконструйовано 2452 м мережі вуличного освітлення.

Роботи з відновлення та реконструкції вуличного освітлення населених пунктів громади будуть продовжені у 2022 році. Плануються роботи з реконструкції вуличного освітлення по вулиці Набережна в с. Бранцівка, по вулиці Миру в смт Краснопілля, по вулицях Макаренка та Гагаріна в с. Самотоївка. А також плануються роботи з відновлення вуличного освітлення по вулицях Куток, Перемоги та Молодіжна в с. Рясне, по вулиці Охтирська в с. Славгород, по вулиці Заводська в с. Мезенівка, по вулиці Піски в с. Самотоївка, по вулицях Підлісна та Вигін в с. Глибне, по вулиці Осой в с. Осоївка, по вулиці Шевченка в с. Угроїди, та в с. Окіп.
Наступна Програма «Забезпечення населення Краснопільської селищної ради якісною питною водою на 2021 - 2022 роки» була затверджена рішенням 4 сесії 8 скликання 20 січня 2021 року.

Обсяг фінансових ресурсів, необхідний для реалізації заходів програми, на 2021рік визначений у сумі 8502 тис. грн. з різних джерел фінансування.

На території Краснопільської селищної ради централізованим водопостачанням забезпечено близько 60% населення. Для подачі питної води використовуються 48 артезіанських свердловин (з них 44 комунальні) та 144,5 км водопровідних мереж (з них 139,1 км комунальні). Централізоване водопостачання наявне в 17 населених пунктах, зокрема в смт Краснопілля, с. Михайлівське, смт Угроїди, с. Чернеччина, с. Мозкове, с. Ясенок, с. Осоївка, с. Хмелівка, с. Тур’я, c. Бранцівка, с. Рясне, с. Лісне, с. Земляне, с. Славгород, с. Грабовське, с. Мезенівка, с. Покровка.

В поточному році було проведено ремонтні роботи водомережі по вулиці Олександра Шкурка в смт Краснопілля протяжністю 275 м., (ділянка дороги, що з’єднується з вул. Вокзальна - Сумська). Загальна вартість робіт склала 110 тис. грн.

В с. Рясне було проведено поточний ремонт 800 м водомережі по вул. Молодіжна на загальну суму 570 тис. грн. та гідродинамічне очищення артезіанської свердловини на суму 49,96 тис. грн.

Проведено ручну чистку 12 колодязів в смт Краснопілля – 2 шт, смт Угроїди – 2 шт, с. Осоївка- 1 шт, с. Рясне – 5 шт, та с. Лісне – 2 шт., усього на загальну суму 49,85 тис. грн.

Придбано глибинні насоси у кількості 4 шт. на загальну суму 91,5 тис. грн. Проведено поточний ремонт 3-х глибинних насосів ЕВВ 5-6,3 – 140,125 на загальну суму 24 тис. грн.
Встановлено 2 надбудови на колодязі в смт Краснопілля, придбано та встановлено в населених пунктах громади 12 бетонних кілець.

На території селищної ради постійно проводилось хлорування колодязів, водонапірних башт і резервуарів питної води, водопровідних мереж, що забезпечує профілактику виникнення та розповсюдження інфекційних хвороб серед населення, які передаються через воду. Проводився лабораторний контроль якості питної води. Якість питної води практично по всім показникам відповідає вимогам ДСанПін 2.2.4-141-10 крім вмісту заліза.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь