A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

На черговому засіданні виконкому Краснопільської селищної ради схвалено проект бюджету та програми економічного і соціального розвитку громади на 2022 рік

Дата: 22.12.2021 09:47
Кількість переглядів: 3197

Під час засідання виконавчого комітету, яке провів заступник селищного голови Василь Лавріненко, розглянули проект бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2022 рік.

Вже завтра, 23 грудня, на черговому засіданні сесії Краснопільської селищної ради, депутати розглянуть проект Програми соціально-економічного розвитку громади на 2022 рік. Це один з програмних документів, який окреслює перспективи розвитку громади у майбутньому році, цілі та показники, які будуть досягнуті в основних сферах і галузях, а також ключові кроки, які необхідно здійснити для досягнення результатів.

Програмою на 2022 рік окреслені пріоритетні цілі, основні завдання та заходи економічного та соціального розвитку території на короткостроковий період.

Важливими та пріоритетними у 2022 році є продовження реалізації проектів, що були розпочаті у 2021 році, а також продовження реалізації заходів з дорожнього будівництва, зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, культури та медицини, виконання робіт з реконструкції вуличного освітлення, благоустрою тощо.

Крім того, під час виконкому затверджено план роботи виконавчого комітету на 2022 рік, прийнято рішення щодо відшкодування проїзду громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи I-II категорії та надано допомогу на поховання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь