A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО КОНКУРСИ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО ВАРТОСТІСТІ

Дата: 28.10.2021 11:09
Кількість переглядів: 278

Відділ управління комунальним майном Краснопільської селищної ради повідомляє, що відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади Краснопільської селищної ради, затвердженого рішенням дванадцятої сесії сьомого скликання від 28.02.2018 № 73,

28 жовтня 2021 року проведено два конкурси з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна для цілей бухгалтерського обліку.

1.    Відповідно до протоколу конкурсної комісії № 58 від 28.10.2021 переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки  нежитлової будівлі  за адресою: Україна, 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Горького, 1, загальною площею 396, 6 кв. м. - визнано ТОВ «Оціночна фірма Юніт».

 Цінова пропозиція учасника конкурсу на послуги з незалежної оцінки та організації рецензування становить: 2400 грн 00 коп. Термін виконання робіт з незалежної оцінки – 3 робочих дні, проведення рецензування - 2 робочих  дні.

2. Відповідно до протоколу конкурсної комісії  № 59 від 28.10.2021 переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки нежитлової будівлі загальною площею 54,91 кв. м. та гаража загальною площею 68,06 кв. м. за адресою: Україна, 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Горького, 4 -  визнано ТОВ «Оціночна фірма Юніт».

 Цінова пропозиція учасника конкурсу на послуги з незалежної оцінки та організації рецензування становить: 1560 грн 00 коп. Термін виконання робіт з незалежної оцінки – 3 робочих дні, проведення рецензування - 2 робочих  дні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь