A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРИВАЄ ПЕРЕВІРКА БОЄГОТОВНОСТІ МІСЦЕВИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД

Дата: 24.12.2021 20:48
Кількість переглядів: 3517

Окрім державних пожежно-рятувальних підрозділів, які підпорядковуються Держслужбі з надзвичайних ситуацій, до гасіння пожеж нерідко залучаються місцеві пожежні команди.

В Краснопілській громаді  функціонує 7 місцевих пожежних команд, а саме в таких населених пунктах:  смт Угроїди, с. Осоївка, с. Хмелівка, с. Чернеччина, с. Мезенівка, с. Славгород та с. Покровка. Вони обслуговують всю територію громади та фінансуються за кошти бюджету селищної ради.

За участі заступника селищного голови Віталія Савоненка, відповідальних керівників структурних підрозділів селищної ради та представників 4 ДЕРЖАВНОЇ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ,  на території громади триває перевірка боєготовності цих пожежних формувань. Перевіркаа покликана з’ясувати, в якому стані перебувають сьогодні МПК та що потрібно для їх належного функціонування. Також проведено нараду зі старостами, на території яких розміщені МПК. Розглянуто питання, що стосується діяльності та належного забезпечення  пожежних формувань.

Робота місцевих пожежних команд є надзвичайно важливою для оперативного реагування на надзвичайні події різного характеру. Так, у  2021 році на території громади виникло і було ліквідовано 26 пожеж, з них з залученням МПК - 17. Силами МПК було ліквідовано загоряння полів, чагарників, посадок – 15 пожеж. Завдяки вжитим заходам вдалось запобігти виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з лісовими пожежами.

«Протидія пожежам – одне з першочергових питань у роботі селищної ради.  Значну роль у ліквідації надзвичайних ситуацій та аварій відіграють створені місцеві пожежні команди. Вони – запорука безпеки в громади», — зазначив Віталій Савоненко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь