A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Під час робочої наради обговорено питання реалізації завдань Стратегії та Програми економічного і соціального розвитку громади у 2022 році

Дата: 13.01.2022 09:54
Кількість переглядів: 996

Цього року одним із пріоритетів діяльності громади – розвиток галузі охорони здоров’я, продовження робіт з дорожнього будівництва, покращення якості надання освітніх, культурних та послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Зокрема, в сфері дорожнього господарства продовжуватиметься реалізація проекту ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-01 Суми - Миропілля – Осоївка та з настанням сприятливих погодних умов має розпочатись ремонт дороги загального користування державного значення Р-45 Суми – Краснопілля – Богодухів (окремими ділянками).

Крім того, громада також має активно приймати участь в залученні коштів в рамках державної Програми «Питна вода України». На даний час розробляється проектно-кошторисна документація по ряду об’єктів.

Також першочерговим завданням є придбання комунальної техніки КП «Екосервіс» в рамках отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки. Протягом 2022 року для потреб підприємства планується придбати самоскид МАЗ 4571, трактор Lovol 1054, відвал гідроповоротний, причіп, косарка, розкидач дорожніх сумішей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь