A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Повідомлення про намір здійснити встановлення тарифів на послуги з виробництва та постачання теплової енергії, яка надається ТОВ «Енергобіопостач»

Дата: 04.01.2022 13:39
Кількість переглядів: 489

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, ТОВ «Енергобіопостач» пропонує на розгляд розрахунок тарифів на виробництво теплової енергії для потреб установ і організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

Зауваження та пропозиції по суті питань, від фізичних та юридичних осіб приймаються до 16:00 год. 11.01.2022р. на адресу 42424, с. Осоївка, пров. Заводський, 4  або на електронну адресу: ryc1062@ukr.net 

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи(для юридичних осіб – повне найменування), що її подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

ТОВ «Енергобіопостач» надає послуги з опалення Самотоївській ЗОШ  I-III ступенів та Осоївському навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-заклад дошкільної освіти" Краснопільської селищної ради.

Відповідно до ст.20 Закону України «Про теплопостачання» від 02.06.2005 № 2633-IV, тарифи на теплову енергію для суб’єктів господарювання, що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, включаючи теплоелектроцентралі, теплоелектростанції та когенераційні установки, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення встановлюються на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів. У разі відсутності для суб’єкта господарювання встановленого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення тарифи на теплову енергію встановлюються на рівні 90 відсотків середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів. 

Центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, енергозбереження, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива, щокварталу, до 25 числа останнього місяця кожного кварталу, розраховує та оприлюднює середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії.

Станом на 24 грудня 2021 року середньозважений тариф на теплову енергію по Сумській області складає  3118,75 грн/гКал ( без ПДВ), тариф на транспортування теплової енергії складає 471,04 грн/гКал (без ПДВ), тариф на постачання теплової енергії – 25,35 грн/гКал (без ПДВ). 

Таким чином, ТОВ «Енергобіопостач» просить встановити тариф на виробництво теплової енергії  у розмірі 2310,49  грн/гКал (без ПДВ), виходячи з наступних розрахунків: 3118,75*90% - 471,04-25,35 = 2310,49 грн/гКал (без ПДВ).
 
Директор ТОВ «Енергобіопостач»                                С. В. Климашівський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь