A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Звіт депутата Краснопільської селищної ради 8 скликання Андрія Петрова

Дата: 19.01.2022 15:33
Кількість переглядів: 985

Звіт депутата Краснопільської селищної ради 8 скликання Андрія Петрова.

Я, Андрій ПЕТРОВ, є депутатом Краснопільської селищної ради 8 скликання, обраний на місцевих виборах 2020 року від обласної організації Політичної партії « Слуга народу». Являюсь головою фракції ПП« Слуга народу» в Краснопільській селищній раді та членом постійної комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій. У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом роботи Краснопільської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.

Головною діяльністю, як депутата, є відстоювання інтересів жителів Краснопільської територіальної громади. Завжди відповідально підходжу до остаточного рішення того чи іншого питання.

Постійно проводжу особисті зустрічі з жителями громади. За рік мною прийнято та опрацьовано близько 50 звернень від громадян, як усних так і письмових, за результатами розгляду яких вирішено – 36.

Постійно співпрацюю з народним депутатом України Ігорем Васильєвим, з яким проводимо спільний особистий прийом громадян, та разом відпрацьовуємо всі прийняті звернення громадян.

Приймаю активну участь у громадських заходах.

У 2021 завдяки спільним та скоординованим зусиллям для Краснопільської громади додатково залучено кошти:

- з державного бюджету: - 1,9 млн. грн. на Реконструкцію КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради; - 270 тис. грн. на придбання огорожі для території Славгородської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів. Дякую Ігорю Васильєву за підтримку!

- з Сумського районного бюджету: - 81 тис.грн на придбання та облаштування дитячих майданчиків: по вул.Денисенка смт.Краснопілля, по вул.Поліни Черничко в с.Мезенівка, на території Покровського закладу дошкільної освіти ; - 100 тис.грн. для КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Краснопільської селищної ради на реконструкцію приміщення.

За моєї ініціативи, залишки коштів колишнього Краснопільського району в сумі 2 млн.грн. залишено Краснопільській громаді, з метою придбання нового рентген-апарату для Краснопільської лікарні;

Завжди відстоюю інтереси жителів Краснопільської громади.

Роботи в 2022 році дуже й дуже багато, тож працюємо й надалі з метою розбудови рідної Краснопільщини!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь