Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З 25 СІЧНЯ 2022 РОКУ УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ ПЕРЕВЕДЕНО НА ДИСТАНЦІЙНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

Дата: 24.01.2022 14:58
Кількість переглядів: 956

24 січня 2022 року  під головування заступника селищного голови Віталія Савоненка, відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Заслухавши інформацію представників Держпродспоживслужби, медичних працівників, представників освіти, за результатами обговорення прийнято рішення перевести учнів 1–11 закладів загальної середньої освіти  на дистанційну форму з 25 січня по 04 лютого 2022 року включно.

Відповідальними установами та організаціями щоденно буде проводитися моніторинг стану захворюваності як в навчальних закладах так і на території громад, щодо необхідності  оперативного прийняття необхідних рішень, що стосується діяльності закладів соціальної сфери.

На даний час поширення коронавірусної інфекції є доволі швидким, уже помітна негативна динаміка як серед дорослого так і дитячого населення. На жаль, уже невдовзі у нас може бути пік захворювання, коли щоденно виявлятимемо все більше нових випадків COVID-19. Після різдвяних свят почали фіксували все більше нових підтверджених випадків.

Вакцинація – єдиний спосіб, аби уберегти себе від важкого перебігу та негативних наслідків хвороби. Тільки імунізація допоможе нам побороти інфекцію та повернутися до звичайного ритму життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь