A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСЛУХАНО ТА ЗАТВЕРДЖЕНО ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ У СФЕРІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 26.01.2022 16:25
Кількість переглядів: 926

На засіданні 20 сесії селищної ради прийнято рішення про виконання Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки та Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Краснопільської селищної ради автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах та залізничним транспортом у приміському сполученні на 2021 рік.

З метою надання соціальної підтримки жителям Краснопільської громади, рішенням восьмої сесії сьомого скликання від 22 грудня 2017 року затверджено Програму соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021роки, відповідно до якої проводився ряд заходів спрямованих на підтримку пільгових категорій громадян, в тому числі осіб похилого віку, малозабезпечених та осіб з інвалідністю, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

За рахунок коштів місцевого бюджету відповідно до зазначеної Програми забезпечено надання соціальної підтримки членам сімей загиблих учасників АТО, а саме: чотири родини загиблих учасників АТО отримують щомісячну матеріальну допомогу, за звітний період сума допомоги складає 21 тис. грн., надана матеріальна допомога на поліпшення житлово-побутових умов чотирьом родинам на суму 40,0 тис.

Забезпечено фінансування компенсаційних виплат фізичним особам за надання послуг особам з інвалідністю та особам, які потребують постійного стороннього догляду за звітний період профінансовано 240,0 тис. грн.

Здійснювалась виплата компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, компенсація призначена 5 особам на суму 78,5 тис. грн.

Надана матеріальна допомога на лікування тяжкохворим громадянам, допомогу отримали 117 осіб на суму 383,3 тис. грн.

Щомісячна матеріальна допомога хворим, які лікуються методом гемодіалізу надана 6 особам на суму 86,00 тис. грн.

Матеріальна допомога особам, які опинились в складних життєвих обставинах надана 7 родинам на суму 18,7 тис. грн.

Допомога на поховання жителів громади, які на момент смерті не досягли пенсійного віку та не працювали надана 35 особам на суму 35,0 тис. грн.

Проводилася щомісячна виплата стипендій особам, яким виповнилося 100 і більше років у розмірі 25% від прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, стипендія призначена 3 особам, з початку року виплачено 12,3 тис. грн.

Надано пільги особам з інвалідністю зору І, ІІ групи на житлово-комунальні послуги, проведено відшкодування пільг на суму 3,2 тис. грн.

Здійснено відшкодування послуг зв’язку пільговим категоріям громадян, відшкодування проведено на суму 32,5 тис. грн.

З метою популяризації військової служби в Україні надано допомогу особам, які вперше підписали контракт на військову службу в Збройних силах України, за звітний період допомогу отримали 10 осіб на суму 50,0 тис. грн.

Забезпечено відшкодування вартості проїзду один раз на рік до будь якого населеного пункту України і назад громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи віднесеним до 1 т а 2 категорії на суму 1,3 тис. грн.

Для забезпечення реалізації права окремих категорій громадян на пільговий проїзд у тому числі учасників АТО рішенням четвертої сесії восьмого скликання від 20 січня 2021 року затверджено Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Краснопільської селищної ради автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах та залізничним транспортом у приміському сполученні на 2021 рік.

Для реалізації цієї Програми у 2021 році з селищного бюджету виділено 597968 тис. грн., з них:

- на перевезення автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах – 489890 тис. грн.;

- на перевезення залізничним транспортом у приміському сполученні – 108078 тис. грн.

Відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Краснопільської селищної ради автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах здійснювалося відповідно до укладених угод з трьома перевізниками, кількість перевезених громадян пільгових категорій за 2021 рік становить13186 осіб.

Відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян залізничним транспортом у приміському сполученні здійснювалося відповідно до укладеної угоди з акціонерним товариством «Українська залізниця», кількість перевезених громадян пільгових категорій за 2021 рік становить 6625 осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь