A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИЙНЯТО ЗАЯВУ ДЕПУТАТІВ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩОДО ЗАСУДЖЕННЯ АКТУ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ ТА ПІДТРИМКУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ І НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 17.05.2022 17:43
Кількість переглядів: 1543

На сесії Краснопільської селищної ради депутати громади одностайно проголосували за заяву Краснопільської селищної ради щодо засудження акту російської агресії та підтримку територіальної цілісності і незалежності України.

Подаємо повний текст звернення

Заява
депутатів селищної ради щодо засудження акту російської агресії та підтримку територіальної цілісності і незалежності України

Ми, депутати Краснопільської селищної ради, категорично засуджуємо акт російської агресії щодо України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права і суверенітету нашої країни, підтримуємо територіальну цілісність і незалежність України.

Вважаємо, що введення росією своїх військ 24.02.2022 року на територію України та початок повномасштабної війни, є новим етапом російської гібридної війни проти всього цивілізованого світу.

Цим рішенням Російська Федерація здійснила акт чергової збройної агресії та вкотре грубо порушила державний суверенітет і територіальну цілісність України в рамках міжнародно-визнаних кордонів, а також низку міжнародно-правових актів багатостороннього і довгостороннього характеру, зокрема Статут Організації Об’єднаних Націй, Заключний акт Наради з безпеки і співробітництва в Європі від 1 серпня 1975 року та Меморандум про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року (Будапештський меморандум).

Визнаючи, що військові дії Російської Федерації на суверенній території України мають масштаб, небачений у Європі протягом десятиліть, і що необхідні термінові дії, щоб врятувати Українську націю від лиха війни;

Ми закликаємо до єднання всіх українців перед загрозою ескалації російської агресії – незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій.

Закликаємо партнерів України невідкладно запровадити максимальний пакет санкцій проти агресора, який узгодили країни ЄС і НАТО.

Закликаємо уряди та парламенти іноземних держав сприяти зміцненню обороноздатності України та прискорити надання комплексної, у тому числі оборонної допомоги, спрямованої на посилення здатності Української держави реагувати на загострення безпекової ситуації з боку Російської Федерації, а також підтримувати економіку України та її фінансову стабільність.

Ми віримо в наші Збройні сили, територіальну оборону, у силу духу і героїзм українського народу.

Україна і далі впевнено крокуватиме своїм шляхом у майбутнє у колі демократичних держав, зокрема у ЄС та НАТО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь