A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, незважаючи на складний воєнний час, продовжує надавати послуги незайнятим громадянам, сприяючи економічному одужанню та зниженню напруженості на ринку праці області.

Дата: 20.06.2022 11:30
Кількість переглядів: 308

На сьогодні у навчальному закладі здобувають освіту за професіями «Оператор котельні» та на курсах цільового призначення за напрямом «Комп’ютерні технології обробки бухгалтерської документації». 

Директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний під час зустрічі зі слухачами, які стали вже традиційними, окреслив ситуацію на ринку праці області та акцентував увагу на найбільш затребуваних професіях, умовах праці, які пропонують роботодавці, відзначивши результативність та актуальність змішаного навчання із застосуванням технологій дистанційної освіти.

«В цей важкий воєнний час прагнення навчатися, працювати, бути корисним дуже важливе для людей, родин та країни. Ваша наполегливість, старанність – є запорукою успіху вашого і всієї країни», — підсумував зустріч Володимир Підлісний.
Інформуємо вас, що у червні на базі Сумського ЦПТО ДСЗ розпочнуть навчання групи з числа незайнятого населення, які перебувають на обліку у службі зайнятості, за такими професіями: електрогазозварник, маникюрник, продавець продовольчих товарів, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. 
Більш детальну інформацію ви можете отримати у своїх кар’єрних радників.
Якщо Вас зацікавила інформація, звертайтеся до навчальної частини Сумського ЦПТО за телефоном (0542) 61-12-56.
Також консультації з питань пошуку роботи, реєстрації в службі зайнятості, отримання статусу безробітного та порядку призначення і нарахування допомоги по безробіттю ви можете отримати у телеграмі за посиланням: https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь