A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО РІШЕННЯ УРЯДУ ПРО НАДАННЯ ДРОВ МЕШКАНЦЯМ ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЙ ДО ЗОНИ ПРОВЕДЕННЯ ВОЄННИХ (БОЙОВИХ) ДІЙ

Дата: 07.10.2022 08:34
Кількість переглядів: 661

В зв’язку з численними зверненнями громадян до Краснопільської селищної ради, а також на урядову "гарячу лінію" щодо забезпечення населення дровами надаємо роз’яснення.

Кабінетом Міністрів України підтримано ініціативу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій щодо питання забезпечення населення деревиною паливною та видано відповідне розпорядження про перерозподіл коштів і схвалення необхідних розрахунків.

Витрати на закупівлю та доставку деревини обласним військовим адміністраціям компенсують шляхом перерозподілу субвенції з державного бюджету.

Змінами передбачено надання можливості обласним військовим адміністраціям Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської та Чернігівської областей, території яких прилеглі до зони проведення воєнних (бойових) дій, забезпечити населення цих територій деревиною паливною на період опалювального сезону.

Розподіл субвенції планується здійснювати пропорційно, відповідно до наданих обласними військовими адміністраціями пропозицій.

Реалізація проекту буде здійснюватися в межах видатків, передбачених Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, в обсязі 562,5 млн. грн. (інформація з офіційного сайту Кабінету Міністрів України https://www.kmu.gov.ua).

Проте, станом на сьогодні роз’яснень чи Порядку надання/забезпечення населення деревиною паливною не надавались та ніякого запису в чергу за дровами на даний час не проводиться.

При наявності, додаткову інформацію з даного питання буде розміщено на офіційному сайті Краснопільської селищної ради та на сторінці громади в мережі Facebook.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь