A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Співпраця працівників Сумського РС №2 з поліцією, з метою контролю та виконанням судового рішення

Дата: 04.01.2023 15:09
Кількість переглядів: 666

Провідним інспектором Сумського районного сектору № 2 Іриною Левченко спільно з поліцейським офіцером громади Сумського РУП капітаном поліції Андрієм Тарасовим здійснено виїзд на територію обслуговування офіцера, а саме до с. Самотоївка.

Проведення спільних заходів з працівниками поліції є перевірки за місцем проживання засуджених осіб, вирішення питання притягнення засуджених осіб до кримінальної відповідальності за ухилення від відбування покарання, не пов’язаного із позбавленням волі. Також, такі заходи на території Краснопільської громади де проживають засуджені показує позитивну динаміку в зменшенні вчинення ними адміністративних правопорушень.

У ході виїзду виявлено підоблікового Сумського районного сектору № 2, засудженого до покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням, з встановленим іспитовим строком на 1 рік, який не виконував обов’язки, покладені на нього судом.

З підобліковим уповноваженого органу з питань пробації проведено передбачені законодавством процесуальні дії та встановлено причину його не явки до Сумського районного сектору № 2. Крім того, з клієнтом пробації проведено мотиваційну бесіду, щодо недопущення вчинення ним повторних злочинів.

Спільно з інспектором СЮП ВП Сумського РУП ГУНП в Сумській області капітаном поліції Валентином Томурком з метою складання досудової доповіді відносно неповнолітнього та збору відповідних документів за місцем його проживання та навчання здійснено виїзд до смт. Угроїди.

Під час виїзду поліцейським Валентином Томурком та інспектором органу пробації Іриною Левченко проведено інтерв’ювання з обвинуваченим щодо попередження правопорушень серед неповнолітніх територіальної громади та проведено індивідуально-профілактичні бесіди з неповнолітніми правопорушниками та їх батьками (законними представниками). У ході спілкування неповнолітньому роз’яснені його законні права та обов’язки. Особлива увага приділялась застереженню від вчинення в майбутньому повторних адміністративних та кримінальних правопорушень, проявів агресивної поведінки, порушень громадського порядку.

Метою наших спільних зусиль є створення безпечного середовища та забезпечення безпеки суспільства шляхом запобігання вчиненню правопорушень.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь