A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В рамках старту національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу» розпочався набір добровольців та вмотивованих громадян у новосформовані штурмові бригади МВС

Дата: 24.02.2023 12:56
Кількість переглядів: 1240

Про це під час наради з начальниками відділів виконавчого апарату Краснопільської селищної ради, керівниками комунальних установ громади повідомив начальник Краснопільського відділення поліції Олег Володарський.

Основу цих підрозділів будуть складати діючі поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, які мають бойовий досвід.
Національна поліція України запрошує добровольців до штурмової бригади «Лють». Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов». Державна прикордонна служба України запрошує бажаючих долучитися до бригади «Сталевий кордон».

До бригади можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Основу підрозділу складатимуть чинні працівники поліції, які мають бойовий досвід.
Кандидати у штурмові бригади можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, на сайті Національна поліція України в «Системі відбору кадрів для Національної поліції України» за посиланням https://nabir.np.gov.ua/, звернутися на гарячу лінію 0-800-10-00-20 та до ГУНП в Сумській області за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 23, тел. 0542-66-70-46.

Довідково: Бригада «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санаторно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або пільгово; пільги після отримання статусу учасника бойових дій тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь