A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

‼️Шановні мешканці громади!‼️

Дата: 14.07.2023 17:48
Кількість переглядів: 1231

Ситуація в Сумській області, як і в нашій громаді залишається надзвичайно складною. Ворог щодня обстрілює наші населені пункти з усіх можливих видів зброї, не зважаючи на житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Через це щодня страждають люди, наражаються на небезпеку та втрачають можливість нормально жити далі.
З метою забезпечення вашої безпеки та у зв'язку із загостренням ситуації, згідно з Розпорядженням Голови Сумської обласної військової адміністрації №300-ОД від 10.07.2023, ми повідомляємо про необхідність евакуації населення з 5-кілометрової прикордонної зони.

📌Ця зона в нашій громаді включає наступні населені пункти: с-ще. Миропільське, с. Тур’я, с. Проходи, с. Мар’їно, с. Петрушівка, с. Покровка, с. Степок, с. Попівка, с. Новодмитрівка, с. Високе, с. Грабовське, с. Рясне, с. Мезенівка, с. Майське, с. Славгород, с. Порозок, с. Верхня Пожня.

Звісно, ми розуміємо, що ця новина може викликати хвилювання, стурбованість та питання стосовно майбутнього. Також ми всі розуміємо, як хочеться жити у власному будинку, проте головна задача зараз – зберегти життя своє та своїх близьких! Наша мета – забезпечити вашу безпеку та добробут.

❗️Однак, також важливо зазначити, що екстрена і примусова евакуація не буде здійснена. Ваше рішення та воля відіграють вирішальну роль, і ми поважатимемо ваш вибір. Тому, якщо ви вирішите залишитися у своїх домівках в зоні евакуації, будь ласка, подайте заяву про відмову. Але врахуйте, що це припускає повну особисту відповідальність за ваше життя та безпеку.❗️

Ми звертаємося до вас як до батьків і опікунів, які несуть важку відповідальність перед своїми дітьми та близькими. Ваше рішення не тільки впливає на вашу власну безпеку, але й на безпеку та добробут найближчих вам людей.
Ми віримо у вашу мудрість і розсудливість. Звертаємось до вас з проханням обміркувати і зробити виважене рішення, яке буде найкращим для вас та вашої родини. Пам'ятайте, що ваша безпека та щасливе майбутнє є надзвичайно важливими для нас усіх.

Для тих, хто виявить бажання евакуюватися, ми  забезпечимо переміщення до безпечних місць. Ми зобов'язуємося не залишити вас самотніми і забезпечити всю необхідну допомогу та підтримку.
Розуміємо, що ця ситуація може бути стресовою та несподіваною. Але ми готові пройти цей шлях разом з вами, доклавши всіх зусиль для забезпечення вашої безпеки та благополуччя.

Бережіть себе і своїх дітей! Прийміть відповідальне рішення. Головне зараз – збереження життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь