A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Перевірка неповнолітнього суб’єкта пробації за місцем проживання

Дата: 18.07.2023 15:16
Кількість переглядів: 1825

Збільшення правопорушень серед дітей та молоді у нашому сьогоденні є надзвичайно гострою проблемою, адже такі соціально негативні явища, як  розпад сім’ї, процеси деморалізації суспільства, стрімкий розвиток наркоманії, токсикоманії, безробіття –  стають одними із причин вчинення правопорушень.

Профілактична робота з подолання злочинності серед неповнолітніх є одним із найважливіших напрямів виховної роботи з дітьми.

18 липня 2023 з метою з’ясування умов проживання, соціальних потреб, взаємовідносин у родині співробітниками Сумського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Сумській області спільно з інспектором сектору ювенальної превенції ВП Сумського РУП ГУНП в Сумській області та фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Краснопільської селищної ради  здійснено перевірку за місцем проживання неповнолітнього суб’єкта пробації.

Під час відвідування визначено рівень забезпеченості найнеобхіднішими засобами життєдіяльності за місцем проживання неповнолітнього, обговорено дозвілля та дотримання режиму дня, з’ясовано коло спілкування неповнолітнього, безпекові заходи під час літніх канікул.

З батьками проведено профілактичну бесіду спрямовану на недопущення вчинення правопорушень, безпечної поведінки та здорового способу життя. Батькам нагадано про належне виконання батьківських обов’язків та наслідки за їх ухилення.

Відвідування суб’єктів пробації за місцем проживання надає можливість встановити коло оточення неповнолітніх та виявити осіб, які можуть негативно впливати на їх поведінку, інформування щодо надання соціальної та інформативної допомоги сім’ям в яких виховуються неповнолітні діти.

Співробітники установ звернули увагу законних представників на реалізації рекреаційної функції, збереження життя дітей в умовах воєнного стану та спільного проведення дозвілля дітей задля убезпечення від вчинення повторних злочинів та інших адміністративних правопорушень.

Сумський районний сектор № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь