A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Служба зайнятості – особам з інвалідністю

Дата: 04.08.2023 09:16
Кількість переглядів: 408

Особам з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку,  служба зайнятості надає інформаційні та консультаційні, індивідуальні профінформаційні і профконсультаційні послуги, профдіагностичні консультації та психологічну підтримку, запрошує до участі у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями, пропонує послуги з професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації, займається пошуком підходящої роботи, у тому числі залучення до суспільно корисних, громадських або інших робіт тимчасового характеру. Надає інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота», пропонує отримати ваучер на навчання.

 Сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю здійснюється з урахуванням висновків до акта огляду медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації (за наявності), в якій зазначається перелік професій  та придатність особи до відповідної професії, (в повному обсязі, з обмеженням обсягу виконуваних робіт та визначення тривалості дня).

Станом на 1 серпня поточного року обласною службою зайнятості мали статус безробітного  понад 400  осіб з інвалідністю, переважна більшість з яких – жінки. Працевлаштовано з початку року майже 150 людей з особливими потребами.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 044 244 94 22; 800600246, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь