A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Щиро вітаю всіх із нашим спільним святом – Днем громади!

Дата: 15.09.2023 12:52
Кількість переглядів: 170

Шановні жителі Краснопільської територіальної громади!

Щиро вітаю всіх із нашим спільним святом – Днем громади!

 

День громади – це особливе свято, яке завжди об’єднувало всіх, хто любить свій край, навколо гучних святкувань присвячених прославленню своєї Батьківщини. Та сьогодні наша громада, як і сотні інших, відзначає це свято в складний час - час війни. Ми згуртувались та робимо все можливе і неможливе для звільнення своєї землі, підтримки військових та цивільних громадян. Краснопільська громада кожен день працює задля нашої перемоги!

Тож, саме сьогодні, хочемо щиро подякувати вам, дорогі захисники, за кожний день вашої героїчної боротьби, за мужність, патріотизм та захист! Щира вдячність волонтерам, жителям та працівникам усіх сфер селища, які день у день роблять все заради підтримки воїнів та потерпілих від війни українців! Дякуємо кожному за благодійність та щоденну допомогу нашій армії!

Дякуємо всім жителям, кожному громадянину, хто працює в різних сферах життєдіяльності Краснопільської громади та сприяє її розвитку! 

Наша громада розвивається завдяки вам – освіченим, цілеспрямованим, працьовитим людям, ви – фундамент, на якому будується наше майбутнє!

У цей день бажаємо всім міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, миру, взаєморозуміння і добробуту, мудрості у прийнятті рішень, сили й наснаги в усіх наших справах. 

Нехай процвітає Краснопільська територіальна громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага, довіра та мир!

Вірте та підтримуйте наші Збройні Сили України, всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю! Наближаємо Перемогу разом! Слава Україні!

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь