A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня волонтера!

Дата: 05.12.2023 10:21
Кількість переглядів: 89

З нагоди Міжнародного дня волонтера в читальному залі КЗ «Краснопільський Палац культури» відбувся урочистий захід в якому взяли участь наймолодші волонтери Краснопільщини.

Найголовніше, що об’єднує цих хлопців та дівчат – незламна віра у наші Збройні Сили України та розуміння, що перемога над ворогом є справою кожного. І це не дивно, адже майже у кожного з них є на фронті рідні чи знайомі. Складнощі та важка праця їх не лякає, а умотивованість дивує навіть дорослих: незважаючи ні на що, вони плетуть браслети, виготовляють різноманітні сувеніри, оберіги для Захисників, організовують та беруть участь в благодійних акціях та ярмарках. Одним словом, ці діти роблять усе, аби наблизити перемогу над ворогом та у мирній країні далі будувати своє життя.

          Вітаючи дітей з Міжнародним днем волонтера, секретар Краснопільської селищної ради Ірина ЮХТА висловила щире захоплення тим величезним внеском, який вони щоденно роблять заради підтримки наших воїнів: “Ви робите насправді фантастичні речі! Не кожен дорослий зважиться поставити перед собою ті цілі, які ви не лише ставите, а й яких досягаєте. Дякую за сміливість та рішучість у досягненні мети. Маючи таку молодь, ми точно переможемо!”.

 

На знак подяки за активну громадянську позицію, патріотизм, щире серце, відданість Україні, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера Ірина Юхта вручила подяки та подарунки юним волонтерам та учнівським колективам, а саме:

учням Краснопільського ліцею №2 Соломії Ковалець і Вероніці Руденко, які збирають кошти для українських Захисників та передають для їх потреб;

 Олександрі Цюх та Катерині Горбач, які організовували благодійні акції збору коштів для Збройних сил України;

 Аліні Лисаченко, яка приєднувалася до активної допомоги у виготовленні оберігів для Захисників;

 учням Краснопільського ліцею №1 Вероніці Скороход, яка провела благодійну акцію на підтримку збору на антидронові рушниці для 53-ї Окремої Механізованої бригади, у якій проходить службу і боронить Україну її тато;

 Катерині Корх, Дар’ї Яровій, Анастасіії Мільченко, представникам шкільної волонтерської організації "Благовіст», які організували благодійний ярмарок та зібрали кошти для придбання термобілизни, шкарпеток, бафів та рукавичок для Захисників;

 учениці Чернеччинського ліцею Олені Ткаченко, яка виготовила більше тисячі мотивуючих листівок для Захисників, бо сама знає, що таке окупація.

Також Ірина ЮХТА висловила слова вдячності батькам за виховання і підтримку своїх дітей заради добрих і потрібних справ для допомоги Захисникам України.

Фото без опису

 

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь