A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!!!

Дата: 07.12.2023 08:20
Кількість переглядів: 152

Щиро вітаємо посадових осіб, ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів різних рівнів і скликань, громадських діячів, всіх активних жителів громади з Днем місцевого самоврядування!

          Важливий день присвячений тим, хто робить все, щоб мешканці міст, сіл, районів та областей могли жити комфортно. Ці люди щодня докладають зусиль, вирішуючи питання простих мешканців, і тісно співпрацюють із військовою адміністрацією у цей непростий час.

          Тяжкі виклики працювати в умовах воєнного стану випали на територіальні громади, які стали активним центром опору протидії окупантам і на сьогодні демонструють свою мужність і стійкість та допомагають нашій армії, економіці та країні в цілому.

           Дякуємо за наполегливу працю задля розвитку нашої громади, за активну громадську діяльність, за єднання у складний для країни час, за витримку і розуміння всім, хто вкладає свій посильний внесок у розвиток народовладдя: депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету, працівникам місцевого самоврядування, активістам громадських об'єднань, працівникам місцевого самоврядування, ветеранам самоврядування та всій громаді.

          Бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку, благополуччя, невичерпної енергії, мирного неба та найскорішої Перемоги над ворогом.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь