A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНИ!

Дата: 22.12.2023 10:15
Кількість переглядів: 79

22 грудня 2023 року відзначають День енергетика України. Працівники енергетичної промисловості щодня підтримують наше комфортне життя та економіку, а під час повномасштабної війни рятують країну від темряви та доводять, що здатні на неможливе.

Вітаємо вас із професійним святом − Днем енергетика, святом мужніх людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи − дарувати світло і тепло кожній оселі нашої громади.

Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. Всі ми є свідками, як водночас, під час, безпрецедентних ракетних атак, енергетична система України продемонструвала справжню стійкість, а енергетики працювали цілодобово, щоб відновити електропостачання.

Шановні енергетики, висловлюю вам щиру подяку за самовіддану та наполегливу працю, за великі зусилля та вміння, яких так вимагає праця енергетика. У ваш професійний день бажаємо міцного здоров’я, натхнення, нових досягнень, реалізації всіх планів та задумів! Нехай цей день буде сповнений світлом, теплом та щирими привітаннями! Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь